foto

Julien Clerc

  • nar. 4.10.1947 (71 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Přijít o rozum
2011 La Nouvelle Blanche-Neige (TV film)
2007 Rozpolcená dívka
2004 Superstar
2000 La parenthèse enchantée
1997 Stará známá písnička
1976 D'amour et d'eau fraîche
1972 Le temps d'un portrait (TV film)

TV seriály

2009 Vive les vacances! (TV seriál)
2006 Paradise kemp (TV seriál)

Dokumentární

1977 France/tour/detour/deux/enfants (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Guy
2000 Elie annonce Semoun, la suite...
1980 Émilie jolie (TV film)
1976 D'amour et d'eau fraîche
1972 Le temps d'un portrait (TV film)

TV seriály

2014 Trois fois Manon (TV seriál)
Un (E01)
2012 Signé Mireille Dumas (TV seriál)
2009 Chabada (TV seriál)
2003 Symphonic Show (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1972 Midi Trente (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)

Dokumentární

2018 On l'appelait Roda
2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.
1982 Brel (TV film)
1970 Jean-Claude Pascal: Ich bin vielleicht... (TV film)
1964 Chroniques de France (TV seriál)

TV pořady

2016 Même le dimanche (TV pořad)
2015 Le divan de Marc-Olivier Fogiel (TV pořad)
2014 Du côté de chez Dave (TV pořad)
Les copains d'abord (TV pořad)
2012 Hier encore (TV pořad)
Le grand show (TV pořad)
2009 La traversée du miroir (TV pořad)
2008 La grande librairie (TV pořad)
2006 Salut les Terriens (TV pořad)
Tenue de soirée (TV pořad)
2005 La fête de la chanson française (TV pořad)
Podium (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
Les grands du rire (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Tapis rouge (TV pořad)
Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1997 Stars'N Co (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1992 Frou-Frou (TV pořad)
1985 C'est encore mieux l'après-midi (TV pořad)
Victoires de la musique (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1981 7 sur 7 (TV pořad)
1980 Stars (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Ring Parade (TV pořad)
1974 Domino (TV pořad)
French CanCan (TV pořad)
1968 Music-Hall à Provins (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace