foto

Corey Sorenson

  • nar. 23.6.1980 (39 let)
    La Crosse, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blowing Up Right Now
2015 Patchwork
2014 Get On Up - Příběh Jamese Browna
2012 Hardflip

TV seriály

2016 Notorious (TV seriál)
Pilot (E01)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Duchové se mstí (S07E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Korejec (S07E20)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
Always (S03E01)
Shameless (TV seriál)
Like Father, Like Daughter (S04E03)
My Oldest Daughter (S04E02)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
Super doktoři (TV seriál)
Chicago Fire (TV seriál)
Better to Lie (S01E17)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Heroes (S05E07)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Mon Amour (S01E02)
Pilot (S01E01)
Newsroom (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Dearly Beloved (S02E16)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vinný nevinný (S05E15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Bez proudu (S07E08)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sin (S08E17)
2006 Unesený (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Beached (S03E13)
Hell (S03E12)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Nový den (S04E11)
1963 General Hospital (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky