foto

Michael E. Knight

  • nar. 7.5.1959 (60 let)
    Princeton, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Hungry Years
Mango Tango
2005 Rounding First
2004 Noise
2003 Ash Tuesday
Undermind
2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1998 Enchanted
Montana
1996 Vánoce trochu jinak (TV film)
1995 She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
1993 Hexina
1987 Schůzka s andělem
1983 Miláčku, jsi to ty?
1982 Royal Romance of Charles and Diana, The (TV film)

TV seriály

2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Záblesk minulosti (S12E16)
2013 All My Children (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Redemption (S03E06)
1992 Grapevine (TV seriál)
1990 Sydney (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2005 The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
2001 The 28th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1998 The 25th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 The 20th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1986 Fame, Fortune and Romance (TV pořad)
Oprah show (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace