foto

Candis Cayne

  • nar. Maui, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Candis se narodila roku 1971 na Hawaii jako Brendon McDanniel. Do roku 1989 na Hawai žila společně se svými rodiči a dvojčetem Dylanem. Následně rozhodla přestěhovat sebe a svůj život do Los Angeles, kde po dobu jednoho roku navštěvovala taneční školu. V počátcích 90. let již budovala na scéně Drag Queens svoji kariéru choreografky, herečky a performerky.

New York pro Candice znamenal mnoho. Seznámila se spoustou zajímavých lidí, včetně RuPaula, v jehož videoklipu měla šanci si zahrát (později se objevila i jako porotkyně v RuPaul's Drag Race), a seznámit se s pojmem transgender. Uvědomila si, že přesně popisuje to, jak se cítí a začala svoji proměnu.

Nejzásadnějším okamžikem v kariéře je role Carmelity Rainer, milenky ženatého newyorčana (William Baldwin) v seriálu Dirty Sexy Money. Roku 2015 se objevila po boku Ženy roku 2015, Caitlyn Jenner (dříve Bruce Jenner), v reality show zabývající se transgender lidmi I Am Cait na televizní stanici E!.

Mirek "MirekTo" Tomko

Herecká filmografie

Filmy

2014 Crazy Bitches
2013 Meth Head
1998 Mob Queen
1996 Always Something Better
1995 Stonewall
Tři muži v negližé

TV seriály

2017 Transparent (TV seriál)
Born Again (S04E05)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Příhoda s muškátovým oříškem (S03E07)
The Man with the Twisted Lip (S02E21)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Snow Angels (S01E19)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 Sordid Lives: The Series (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Organ Donor (S02E09)
The Plan (S02E08)
The Silence (S02E04)
další epizody (4)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Nutcracker (S01E10)
The Watch (S01E09)
The Country House (S01E08)
další epizody (7)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)

TV pořady

2016 Hollywoodské médium s Tyler Henry (TV pořad)
2015 Jak jsem se stal ženou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace