foto

Tae-kyeong Oh

  • nar. 16.12.1982 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kkoon
2015 Neol gidalimyeo
2013 Jonajadeul
2012 Umchi keulreonik
2011 Mai wei
2010 Ggumeun yirueojinda
2009 Geurimja sarin
2008 Nappeun nomi deo jal janda
2007 Haebuhak gyosil
Hwang Jin-Yi
2006 Eumrang seosaeng
Gakseoltang
Haebyeonui yeoin
2005 Daseot gae ui shiseon
2004 Al pointeu
2003 Haepi ero keuriseumaseu
Old Boy
2001 Koyangireul butaghae
1993 Cesta k Buddhovi

TV seriály

2015 Naemsaereul boneun sonyeo (TV seriál)
2014 Shinui sunmool - 14il (TV seriál)
2013 Madi (TV seriál)
2008 Shinui jeoeul (TV seriál)
2005 Koma (TV seriál)
김약국의 딸들 (TV seriál)
2004 Toji (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace