foto

Diane Robin

  • nar. 23.7.1956 (62 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 House of Deadly Secrets
2015 Dating Daisy
Holiday Breakup
2014 Neznámí autoři
2012 Murder on the 13th Floor
2008 A Line in the Sand
Vražedné pochybení (TV film)
2007 Záhadná žena: Rudá mafie (TV film)
2005 Detektiv (TV film)
McBride: Vražda po půlnoci (TV film)
Poslední přání (TV film)
Šílená láska
2004 Off the Lip
Santa hledá ženu (TV film)
2003 Boys on the Run
2002 Minority Report
Santa junior (TV film)
Vánoční překvapení (TV film)
2000 David Cassidy Story, The (TV film)
Hodina stínů
1999 Piráti ze Silicon Valley (TV film)
Stůl pro jednoho
1998 Ať to stojí co to stojí
Postal Worker
Riskantní sázka
1997 Kozy, kozy, kozičky
Relic
1996 Svalnatý Santa Claus
Světlo mého srdce
1995 Noc muže na útěku
Náhlá smrt
V pasti
Zlatovláska a tři medvědi
Ďábelský zabiják
1994 Holky z polepšovny (TV film)
Když propukne peklo
Playmaker
Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti (TV film)
1993 At Home with the Webbers (TV film)
1992 Zamilovaná (TV film)
1991 Král rybář
1990 Thanksgiving Day (TV film)
1989 Anatomie pana člověka
1988 Únos Elvise
1987 Noční dobrodružství
Retribution
RoboCop
1986 Křižovatky
1985 Vedoucí místo
1983 Doktor Detroit

TV seriály

2012 Wilfred (TV seriál)
Pokrok (S02E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Radši se měj na pozoru (S10E10)
2011 Wilfred (TV seriál)
Soucit (S01E09)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dávám ti sbohem (S06E23)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Home Adrone (S06E03)
2008 Americký táta (TV seriál)
The One That Got Away (S05E02)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Něco na tom Pauiliem je (S02E16)
1999 Providence (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Oh Baby (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Rebel Highway (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1992 Hearts Are Wild (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)
Family Man, The (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
Second Chance (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Jack v bedně (S03E07)
1985 Hell Town (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1979 Angie (TV seriál)
Makin' It (TV seriál)
1978 Sword of Justice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace