foto

Tucker Albrizzi

  • nar. 25.2.2000 (20 let)
    Palm Harbor, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bully
2016 Monster Trucks
2014 Divide & Conquer (TV film)
2013 Gutsy Frog (TV film)
2012 Dobrodružství v Egyptě
Norman a duchové
2011 Alvin a Chipmunkové 3
Hop
Jsem číslo čtyři
Spooky Buddies
2009 Bless This Mess (TV film)

TV seriály

2020 Mr. Iglesias (TV seriál)
Kudy kam (S02E06)
Námět k zamyšlení (S02E05)
Generace „Proč?“ (S02E04)
další epizody (6)
2019 Mr. Iglesias (TV seriál)
Akademický desetiboj (S01E10)
Ach, Danny (S01E09)
Stávka učitelů (S01E08)
další epizody (10)
2018 A.P. Bio (TV seriál)
Walleye (S01E12)
Durbin Crashes (S01E10)
Rosemary's Boyfriend (S01E09)
další epizody (11)
2017 Americký vandal (TV seriál)
Growing Suspicion (S01E04)
Dimenze 404 (TV seriál)
Polybius (E04)
Foursome (TV seriál)
Hanky Pranky (S03E10)
Hypbrotized (S03E09)
Beach Bash-ed (S03E08)
další epizody (10)
2016 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Fetální kopnutí (S10E06)
2014 Enlisted (TV seriál)
2013 Wendell & Vinnie (TV seriál)
2012 Laboratorní krysy (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Polda a učitelka (S01E01)
Dark Blue (TV seriál)
Liar's Poker (S02E02)
Bratři a sestry (TV seriál)
Správný polibek (S05E04)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Hlavní je to, co je uvnitř (S07E04)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Mafia (S06E06)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2007 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 The Jay Leno Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky