foto

Tucker Albrizzi

  • nar. 25.2.2000 (17 let)
    Palm Harbor, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Monster Trucks
2014 Divide & Conquer (TV film)
2013 Gutsy Frog (TV film)
2012 Norman a duchové
Treasure Buddies
2011 Alvin a Chipmunkové 3
Hop
Jsem číslo čtyři
Spooky Buddies
2009 Bless This Mess (TV film)

TV seriály

2017 Dimenze 404 (TV seriál)
Polybius (E02)
2016 Teorie velkého třesku (TV seriál)
The Fetal Kick Catalyst (S10E06)
2014 Enlisted (TV seriál)
2013 Wendell & Vinnie (TV seriál)
2012 Laboratorní krysy (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2007 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)

TV pořady

2009 The Jay Leno Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace