foto

David Cade

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Swing
2019 Into the Ashes
2017 Bezesné noci (TV film)
Bigger Than the Beatles
Limelight
2016 Untitled Castleberry/Davis Project (TV film)
2015 Hollywood Miles
2014 Apokalypsa v Los Angeles
Glory Days
2010 Tic

TV seriály

2018 Every Other Weekend (TV seriál)
2017 Training Day (TV seriál)
Něco za něco (E07)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrádce (S09E03)
2015 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Crevasses (S02E02)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Guys, Interrupted (S01E04)
2011 Wendy (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Poznej své nepřátele (S01E13)
2010 Futurestates (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše bílé pláště (S09E07)
2009 Big Time Rush (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Into the Ashes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky