foto

David Cade

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bigger Than the Beatles
Fatal Defense
Limelight
2016 Untitled Castleberry/Davis Project (TV film)
2015 Hollywood Miles
2014 Apokalypsa v Los Angeles
Glory Days
2010 Tic

TV seriály

2017 Training Day (TV seriál)
Quid Pro Quo (E07)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2011 Wendy (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Know Your Frenemies (S01E13)
2010 Futurestates (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace