foto

David Cade

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Into the Ashes
2017 Bezesné noci (TV film)
Bigger Than the Beatles
Limelight
2016 Untitled Castleberry/Davis Project (TV film)
2015 Hollywood Miles
2014 Apokalypsa v Los Angeles
Glory Days
2010 Tic

TV seriály

2018 Every Other Weekend (TV seriál)
2017 Training Day (TV seriál)
Něco za něco (E07)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrádce (S09E03)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2011 Wendy (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Poznej své nepřátele (S01E13)
2010 Futurestates (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše bílé pláště (S09E07)
2009 Big Time Rush (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Into the Ashes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky