foto

Daran Norris

  • nar. 1.12.1964 (54 let)
    Ferndale, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Scooby-Doo a plážová příšera
2014 Kouzelní kmotříčci v ráji (TV film)
Veronica Marsová
2013 Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising (TV film)
Útěk z planety Země
2012 Kouzelní kmotříčci a Vánoce (TV film)
2011 A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! (TV film)
2010 DC Super Friends: The Joker's Playhouse
2008 Bolt - pes pro každý případ
Gym Teacher: The Movie (TV film)
2007 Ben 10: Race Against Time (TV film)
Jekyll
2006 Asterix a Vikingové
Jimmy Timmy Power Hour 2, The: When Nerds Collide (TV film)
2004 Jimmy Timmy Power Hour, The (TV film)
Team America: Světovej policajt
2002 Super Santa in South Pole Joe (TV film)
Super Santa in Vegetation (TV film)
2001 Kovboj Bebop: Lovec odměn
Lední medvídek
V ložnici
2000 Adventures in Odyssey: The Last Days of Eugene Meltsner
Dinosaurus
Inviati speciali
1999 Kid with X-ray Eyes, The
1998 Billy Frankenstein
Souler Opposite, The
Stargames
1997 El-Hazard: The Magnificent World 2
1996 Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai
1995 Rakušó! Hyper doll
1993 Jú jú hakušo
1992 Piko a Kolumbus
1991 Earth Angel (TV film)
Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
Teito monogatari
1989 Vice Academy
1988 Hobgoblins
Teito monogatari
1986 Džúičinin iru!

TV seriály

2019 The Adventures of Rocky and Bullwinkle (TV seriál)
Amazamoose and Squirrel Wonder: Chapter Five (E26)
Amazamoose and Squirrel Wonder: Chapter Four (E25)
Amazamoose and Squirrel Wonder: Chapter Three (E24)
další epizody (13)
2018 The Adventures of Rocky and Bullwinkle (TV seriál)
Moosebumps!: Chapter Four (E13)
Moosebumps!: Chapter Three (E12)
Moosebumps!: Chapter Two (E11)
další epizody (13)
Victor & Valentino (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
My Really Fair Lady (S04E06)
2017 Bunsen je zvíře (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 1 (S03E12)
Eat a Knievel (S03E08)
Americký táta (TV seriál)
West to Mexico (S14E22)
Garbage Stan (S14E20)
2016 Hlasiťákovi (TV seriál)
The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Dates (S02E02)
iZombie (TV seriál)
Pour Some Sugar, Zombie (S02E16)
Americký táta (TV seriál)
Ninety North, Zero West (S14E07)
2015 Looney Tunes: Nové příběhy (TV seriál)
Průvodce všehoschopného hráče (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Astroburger (S01E11)
Pilot (S01E01)
2014 Mixels (TV seriál)
Play It Again, Dick (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
I Ain't No Holodeck Boy (S10E13)
2013 Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Minstrel Krampus (S10E08)
Blood Crieth Unto Heaven (S09E10)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Jak na věc (S08E05)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Dan Vs. (TV seriál)
Generator Rex (TV seriál)
Iron Man (TV seriál)
Přísně tajné: agent Dudley Puppy (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
Transformers Prime (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Jack's Back (S05E13)
2008 Koumáci (TV seriál)
Senzační Spider-Man (TV seriál)
State of the Union (TV seriál)
The Marvelous Misadventures of Flapjack (TV seriál)
2007 Chowder (TV seriál)
El Tigre: The Adventures of Manny Rivera (TV seriál)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Random! Cartoons (TV seriál)
WordGirl (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Joint Custody (S03E19)
Veronica Mars (TV seriál)
Vím, co budeš dělat příští léto (S03E18)
Vzkaz ze záhrobí (S03E14)
Konečné skóre (S03E13)
2006 Mistr Manny (TV seriál)
Náhradníci (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
President Evil (S03E05)
Neslušný návrh (S02E19)
Studentky a machři (S02E16)
další epizody (6)
2005 Americký táta (TV seriál)
Con Heir (S02E04)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Life and Times of Juniper Lee, The (TV seriál)
Loonatics Unleashed (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Zrádce (S02E06)
Bobr to zařídí (S01E22)
Záruka vzájemného zničení (S01E20)
další epizody (5)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Danny Phantom (TV seriál)
Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
Megas XLR (TV seriál)
Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
Stroker and Hoop (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Jako panna (S01E08)
Důvěřovat se vyplácí (S01E02)
Případ začíná (S01E01)
W.I.T.C.H. (TV seriál)
2003 Kačer Dodgers (TV seriál)
Kid Notorious (TV seriál)
Můj život dospívající robotky (TV seriál)
Star Wars: Clone Wars (TV seriál)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
Dobrodružství Jimmyho Neutrona, malého génia (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Pětka statečných (TV seriál)
2001 Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
Oswald (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Time Squad (TV seriál)
Transformers: Robots in Disguise (TV seriál)
2000 Gate Keepers (TV seriál)
Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1999 Chimp Channel, The (TV seriál)
Digimon (TV seriál)
Rocket Power (TV seriál)
The Jersey (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Idžigen no sekai El-Hazard (TV seriál)
Oh Yeah! Cartoons (TV seriál)
Powerpuff Girls (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Battle Athletess daiundókai (TV seriál)
1996 Dexterova laboratoř (TV seriál)
1995 Street Fighter 2: V (TV seriál)
Šinpi no sekai El-Hazard (TV seriál)
1984 Hokuto no ken (TV seriál)

Dokumentární

2016 Documentary Now! (TV seriál)
Mr. Runner Up: My Life as an Oscar Bridesmaid, Part 1 (S02E06)
2013 I Know That Voice

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace