foto

Tomáš Pavelka

  • nar. 17.3.1971 (47 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Marie Terezie (TV film)
2013 Jako nikdy
2009 Princezna Ano (TV film)
2007 Kolotoč (TV film)
O uloupené divožence (TV film)
Václav
2006 Marta
2005 Restart
Všichni musí zemřít (TV film)
2004 Milenci a vrazi
2002 Smradi
Sprcha (studentský film)
2000 Powers
1998 Smůla (TV film)
1997 Úsvit (studentský film)
Červený kamínek (TV film)
1996 O princi Truhlíkovi (TV film)
1995 Hráči (divadelní záznam)
1994 Procitnutí jara (divadelní záznam)
1992 Lhář (divadelní záznam)
Růžový květ (TV film)

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál)
Na vlastní pěst (S03E01)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
A přece se točí (E04)
další epizody (6)
Kapitán Exner (TV seriál)
Denár v dívčí dlani - 2. část (E06)
Denár v dívčí dlani - 1. část (E05)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
2016 Na vodě (TV seriál)
Poprvé (E09)
Rapl (TV seriál)
Smrt na lovu (S01E03)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ Strnad (S01E03)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Zlíbám tě, až zabiješ (E03)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Pod hladinou (S01E01)
2012 Zdivočelá země (TV seriál)
Epilog: Maděrovy pětasedmdesáté narozeniny (S04E13)
Putnova poslední pomoc (S04E10)
Poklad (S04E09)
další epizody (4)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Závrať (E07)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Baronka (S02E12)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2006 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Jubileum (S03E02)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Redakce (TV seriál)
1992 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Kavárna Daubner (E02)

TV pořady

2013 Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2011 Náš (ne)povedený kabaret (TV pořad)
2006 Kabaret z maringotky (TV pořad)
1992 V Praze bejvávalo blaze (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace