foto

Panu Mikkola

  • nar. 22.12.1982 (37 let)
    Rovaniemi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Syyllinen
2012 Siinä näkijä missä tekijä (TV film)
Tenkrát na severu
2011 Raimo ei näytä Kevin Costnerilta
2009 Nurmoo - Huuto lakeudelta
Pinnan alla (studentský film)
Speakeasy! - elokuvamusikaali (studentský film)
2008 Sivutyö (studentský film)
2007 Antiikkieno
2005 Rakastuin mä luuseriin

TV seriály

2018 Pirjo (TV seriál)
Hieroja onkin mies (S01E05)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2009 Parasta aikaa (TV seriál)
Maailman paras äiti (E01)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)

Dokumentární

2009 Rikoksen maailma (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 T. Palon Täytetty Apina - Aurinko (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky