foto

Christopher Titus

  • nar. 1.10.1964 (54 let)
    Castro Valley, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Special Unit
2012 Bad Parents
2008 Remarkable Power
2007 Scar
2006 Special Unit (TV film)
1997 Rodinná tajemství (TV film)
1988 Klauni zabijáci

TV seriály

2011 The Exes (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V kleci (S09E19)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2007 Big Shots (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1998 Damon (TV seriál)
Lovná zvěř (TV seriál)
1997 Union Square (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1982 Jenny (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Special Unit
2011 Christopher Titus: Neverlution (TV film)
2006 Special Unit (TV film)

TV seriály

2000 Titus (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2011 Christopher Titus: Neverlution (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Special Unit

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace