foto

Christian Redl

  • nar. 20.4.1948 (72 let)
    Schleswig, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Der Bozen-Krimi: Blutrache (TV film)
Der Bozen-Krimi: Tödliche Stille (TV film)
Tatort - Die goldene Zeit (TV film)
2019 Die Toten von Salzburg - Mordwasser (TV film)
Flucht durchs Höllental (TV film)
Spreewaldkrimi - Zeit der Wölfe (TV film)
2018 Mackie Messer - Žebrácký film Bertolda Brechta
Spreewaldkrimi - Tödliche Heimkehr (TV film)
2017 Kommissar Dupin – Bretonische Flut (TV film)
Spreewaldkrimi - Spiel mit dem Tod (TV film)
Spreewaldkrimi – Zwischen Tod und Leben (TV film)
Verräter - Tod am Meer (TV film)
2015 Frau Roggenschaubs Reise
Grzimek (TV film)
Spreewaldkrimi – Die Sturmnacht (TV film)
2014 Spreewaldkrimi - Die Tote im Weiher (TV film)
Spreewaldkrimi - Mörderische Hitze (TV film)
Tatort - Der Maulwurf (TV film)
Těžké břímě (studentský film)
2013 Marie Brand und die offene Rechnung (TV film)
Nebezpečná posedlost (TV film)
2012 Bělyj tigr
Spreewaldkrimi - Eine tödliche Legende (TV film)
Spreewaldkrimi - Feuerengel (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Leiser Zorn (TV film)
Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische (TV film)
Tatort - Tödliche Ermittlungen (TV film)
2010 Der Uranberg (TV film)
2009 Der Tote im Spreewald (TV film)
2008 Das jüngste Gericht (TV film)
Krabat: Čarodějův učeň
Tod in der Eifel (TV film)
2007 Ostrov pokladů (TV film)
2006 Als der Fremde kam (TV film)
Spreewaldkrimi - Das Geheimnis im Moor (TV film)
2005 Schimanski - Hřích (TV film)
Spiele der Macht - 11011 Berlin (TV film)
2004 Außer Kontrolle (TV film)
Dreigroschenoper, Die (TV film)
Pád Třetí říše
Tatort - Waidmanns Heil (TV film)
2003 Der Aufstand (TV film)
Geisel, Die (TV film)
Nachts, wenn der Tag beginnt (TV film)
Tatort - Bienzle und der Taximord (TV film)
2002 Operation Rubikon (TV film)
Tattoo
Tödliches Vertrauen (TV film)
2001 Ein Mörderischer Plan (TV film)
Späte Rache (TV film)
2000 Anwalt Abel - Das Geheimnis der Zeugin (TV film)
Das gestohlene Leben (TV film)
Einer geht noch (TV film)
1999 Gangster
Oskar und Leni
St. Pauli Nacht
Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen (TV film)
1998 Bertolt Brecht - Liebe, Revolution und andere gefährliche Sachen
Hundert Jahre Brecht
Irrlichter
Sólo pro klarinety
Trio, Das
Vickys Alptraum (TV film)
1997 Der Rosenmörder (TV film)
Koerbers Akte: Kleines Mädchen - großes Geld (TV film)
Sperling und der gefallene Engel (TV film)
1996 Angeschlagen (TV film)
Kindermord, Der (TV film)
Landgang für Ringo (TV film)
Lea
1995 Bunte Hunde
Infiltrátor (TV film)
Kinder des Satans (TV film)
1994 Angst (TV film)
Doppelter Einsat - Schichtwechsel (TV film)
Tag der Abrechnung - Der Amokläufer von Euskirchen (TV film)
1992 Schattenboxer
1991 Verurteilt: Anna Leschek (TV film)
1990 Hammermörder, Der (TV film)
1987 Sierra Leone

TV seriály

2015 Bella Block (TV seriál)
Die schönste Nacht des Lebens (E36)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Muttertag (S08E15)
Nachtschicht (TV seriál)
Reise in den Tod (E10)
2010 Kriminalista (TV seriál)
Amok (S04E05)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Na život a na smrt (S11E01)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Callgirls (E16)
2005 Nachtschicht (TV seriál)
Tod im Supermarkt (E03)
V podezření (TV seriál)
Das Karussell (E05)
2004 Nachtschicht (TV seriál)
Vatertag (E02)
Das Duo (TV seriál)
Bauernopfer (E06)
2001 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Křehké důkazy (E07)
2000 Ulice Berlína (TV seriál)
Abraxox (S04E04)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Verschleppt (E11)
1998 Zwei Brüder (TV seriál)
Tödliche Träume (E10)
1997 Schimanski (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Eins zu Eins (E05)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)

Dokumentární

2018 Kaisersturz
2005 Die Letzte Schlacht (TV film)
1999 Federmann (TV film)
1995 Mlha