foto

Olga Werzonová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1976 Krása (TV film)
1974 Chytrost má děravé šaty (TV film)
1972 Magnolia (TV film)
1971 Mrtvý princ (TV film)
Růže a prsten (TV film)
1970 Byly noci májové (TV film)
Rapotínská tragédie (TV film)
Václav Trojan: Slavík (TV film)
1969 Dlouhé dopoledne (TV film)
Hádavá pohádka (TV film)
Popelka (TV film)
První láska (TV film)
Učedník kouzelníka Čáryfuka (TV film)
Vyloženě rodinná historie (TV film)
1968 Jindřich IV. (divadelní záznam)
Tři strýčkové a Dominik (TV film)
1967 Jegor Bulicov (TV film)
Malá Dorritka (TV film)
O princezně, která pořád vařila (TV film)
Podivný konec léta (TV film)
Soud pana Havleny (TV film)
1965 Dědictví na úvěr (TV film)
Kupon (TV film)
Pension pro svobodné pány (TV film)

TV pořady

1967 Dětský Silvestr (TV pořad)
1966 Bejvávalo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace