foto

Dan Smith

  • nar. 14.7.1986 (34 let)
    Londýn, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Host

TV pořady

2017 Sounds Like Friday Night (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Herecká filmografie

Hudební videoklipy

2018 Bastille - Quarter Past Midnight (hudební videoklip)
Craig David feat. Bastille - I Know You (hudební videoklip)
Marshmello ft. Bastille - Happier (hudební videoklip)
2017 Bastille - Glory (hudební videoklip)
Bastille - World Gone Mad (hudební videoklip)
Charli XCX - Boys (hudební videoklip)
2016 Bastille - Good Grief (hudební videoklip)
Bastille - Send Them Off! (hudební videoklip)
2014 Bastille - Bad_News (hudební videoklip)
2013 Bastille - Laura Palmer (hudební videoklip)
Bastille - Of The Night (hudební videoklip)
Bastille - Things We Lost In The Fire (hudební videoklip)
Pompeii (hudební videoklip)
2012 Bastille - Bad Blood (hudební videoklip)
Bastille - Flaws (hudební videoklip)
2011 Bastille - Get Home (hudební videoklip)
Bastille - Overjoyed (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2018 Craig David feat. Bastille - I Know You (hudební videoklip)
Marshmello ft. Bastille - Happier (hudební videoklip)
2017 Bastille - Glory (hudební videoklip)
2016 Bastille - Blame (hudební videoklip)
Bastille - Fake It (hudební videoklip)
Bastille - Good Grief (hudební videoklip)
Bastille - Send Them Off! (hudební videoklip)
2014 Bastille - Bad_News (hudební videoklip)
Bastille - Oblivion (hudební videoklip)
Bastille ft. Grades - Torn Apart (hudební videoklip)
2013 Bastille - Laura Palmer (hudební videoklip)
2012 Bastille - Bad Blood (hudební videoklip)
Bastille - Flaws (hudební videoklip)
2011 Bastille - Get Home (hudební videoklip)
Bastille - Overjoyed (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky