foto

Brandon Stacy

  • nar. 9.4.1982 (35 let)
    Chesterfield, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sázka na nejistotu
Terminator Genisys
2014 Guardian Angel
Lost Girls, The
Piranha Sharks
2013 American Girls
Penny Dreadful Picture Show, The
Rabid Love
2009 Coupled with Love
Jarní prázdniny
2008 Bez úniku
Junkyard Willie Movie: Lost in Transit, The
Tangled Web
2007 Duch spisovatele
2005 Zombie přichází

TV seriály

2017 Claws (TV seriál)
Self-Portrait (S01E06)
2016 Kořeny (TV seriál)
StartUp (TV seriál)
Underground (TV seriál)
Troubled Water (S01E06)
2015 Zoo (TV seriál)
First Blood (S01E01)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Sirotci (S04E10)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Potřebujeme tajnou místnost (S02E06)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a vánoční večírek (S02E13)
Joey a výlet do Tijuany (S02E12)
2004 Star Trek: New Voyages (TV seriál)
2003 O.C. (TV seriál)
2000 Star Trek: Hidden Frontier (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
1995 Muscle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace