foto

Terry Bradshaw

  • nar. 2.9.1948 (70 let)
    Shreveport, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bastardi
2006 Lemra líná
Rodinný chaos (TV film)
2005 Roboti
1981 Tajný závod
1980 Polda a bandita 2
1978 Hooper
1977 Černá neděle

TV seriály

2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Brushes with Celebrity (S09E08)
2014 The Rebels (TV seriál)
2009 Cubed (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
Sunday at Ruxin's (S01E03)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S17E04)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
2001 Inside Schwartz (TV seriál)
Kristin (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Peggy Makes the Big Leagues (S05E05)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Díkuvzdání à la Bunda (S11E06)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Alovo hřiště (S10E10)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
The Sinbad Show (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
Městečko Evening Shade (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)
1973 The Winners (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2016 Better Late Than Never (TV pořad)
2013 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 Larry King Now (TV pořad)
2009 The Jay Leno Show (TV pořad)
2008 Larry the Cable Guy's Star-Studded Christmas Extravaganza (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2000 Kdo přežije (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
The Larry Sanders Show (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1970 NFL Monday Night Football (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace