foto

Eberhard Prüter

  • nar. 21.1.1945
    Mägdesprung, Německo
  • zem. 28.10.2014 (69 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Der Gründer
2003 In der Höhle der Löwin (TV film)
2001 Love Letters - Liebe per Nachnahme (TV film)
1997 Röpers letzter Tag (TV film)
Stille Herr Genardy, Der (TV film)
1994 Benjamin a Cirkusoví Lvi (TV film)
1993 Schwarz-Rot-Gold - Der Rubel rollt (TV film)
1992 Mutter mit 16 (TV film)
1990 Eindringling, Der (TV film)
Wedding
1989 Senkrechtstarter, Die
Tatort - Alles Theater (TV film)
Unheimliche Karriere, Eine (TV film)
1988 Boule, aneb jak se dostat do trezoru (TV film)
Experte, Der
Gestatten, Bestatter (TV film)
Knick - Die Geschichte einer Wunderheilung, Der (TV film)
Noemova archa v nebezpečí
1986 Meier
Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1985 Tatort - Ordnung ist das halbe Sterben (TV film)
1983 Beine des Elefanten, Die (TV film)
Tatort - Fluppys Masche (TV film)
1981 Im Morgenwind (TV film)
Sternensommer (TV film)
Tatort - Katz und Mäuse (TV film)
1980 Das Rad (TV film)
Kunstraub (TV film)
1979 Das Idol von Mordassow (TV film)
1978 Die Leute aus dem Roten Ross (TV film)
1977 Die Geheimakte (TV film)
Ein Katzensprung
1975 Jenny (TV film)
1974 Maria (TV film)
Polizeiruf 110 - Die verschwundenen Lords (TV film)
Polizeiruf 110 - Kein Paradies für Elstern (TV film)
1971 Frühling 46

TV seriály

2004 Bibi a Tina (TV seriál)
2000 Max & Lisa (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Havelkaiser, Der (TV seriál)
Spott-Light (TV seriál)
Tabaluga (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Auto Fritze (TV seriál)
Motzki (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Tücken des Alltags (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1989 Die Didi-Show (TV seriál)
Vera und Babs (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Nervensäge, Die (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2000 Deutschlandspiel (TV film)

Host

TV pořady

1984 Sketch-up (TV pořad)
1980 Wissen Sie es besser?! (TV pořad)
1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky