foto

Andrew Rubin

  • nar. 22.6.1946
    New Bedford, Massachusetts, USA
  • zem. 5.10.2015 (69 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Deadline: Madrid (TV film)
1984 Policejní akademie
1980 Panenka pro štěstí
Roughnecks (TV film)
1979 Sunnyside
1978 Šampión
1975 Cage Without a Key (TV film)

TV seriály

1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
For Miles and Miles (E09)
1986 Joe Bash (TV seriál)
1985 Hometown (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 Jessica Novak (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky