foto

Brant von Hoffman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Bar Hopping (TV film)
1999 Dožeň, co se dá!
Drsňák Dudley
1995 Granny, The
Tough and Deadly
1994 Hlídat Tess
1993 Pátrací eso
1991 Martial Law
Předem vinni
1988 V zajetí kanibalů
1987 Bordeláři
1986 Policejní akademie 3
1985 Esos locos cuatreros
Goodbye Charlie (TV film)
1984 Policejní akademie

TV seriály

2004 Arrested Development (TV seriál)
Staff Infection (S01E15)
1999 Kutil Tim (TV seriál)
Nabubřelý doktor (S08E22)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Brotherly Love (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Loterie (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky