foto

Katja Giammona

  • nar. 11.6.1975 (44 let)
    Wolfsburg, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Láska na Kubě (TV film)
2006 Koruna pro Isabellu (TV film)
2005 Máma na zkoušku (TV film)
Pod bílými plachtami: Odysea srdcí (TV film)
2001 Der Millionär und die Stripperin (TV film)
Eine Liebe auf Mallorca 3 (TV film)
Natalie - Das Leben nach dem Babystrich (TV film)
Přestávka (TV film)
2000 Der Kapitän - Kein Hafen für die Anastasia (TV film)
Und morgen geht die Sonne wieder auf (TV film)
1999 Prachy, zbraně, jedno porno
Schmetterlinge der Nacht
Solist - Kein Weg zurück, Der (TV film)
1998 Místo činu: Kolín - Přísně tajné poslání (TV film)
1997 Svatba démonů (TV film)
1996 Im Rausch der Liebe (TV film)
1971 Der Kapitän

TV seriály

2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2004 Sabine!! (TV seriál)
Unter weissen Segeln (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
Sinan Toprak (TV seriál)
Wahnsinnsweiber (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky