foto

Edwin Wright

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mahana
2015 Slow West
Turbo Kid
2012 Sione's 2: Unfinished Business
2011 Bliss (TV film)
Waitangi: What Really Happened (TV film)
2010 Matariki
2009 Fallow Field, The
Underworld: Vzpoura Lycanů
2008 Apron Strings
2005 King Kong
2002 Blessed

TV seriály

2019 Straight Forward (TV seriál)
Det sidste kup (E08)
Til døden os skiller (E07)
Tæt på (E06)
další epizody (8)
2016 Hillary (TV seriál)
2015 Tatau (TV seriál)
2013 Na jezeře (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
No Goodbyes Thanks (S01E06)
The Edge of the Universe (S01E03)
2011 Underbelly: Land of the Long Green Cloud (TV seriál)
2010 This Is Not My Life (TV seriál)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Identity (S01E07)
2007 Rude Awakenings (TV seriál)
2006 Maddigan's Quest (TV seriál)
2005 Klikaři z Aucklandu (TV seriál)
Power Rangers S.P.D. (TV seriál)
2004 Power Rangers DinoThunder (TV seriál)
Serial Killers (TV seriál)

Dokumentární

2019 Erebus: Operation Overdue (TV film)
2016 Roman Empire (TV seriál)
14 Days of Blood (S01E06)
Fight for Glory (S01E05)
Rome is Burning (S01E04)
další epizody (6)
2015 The Monster of Mangatiti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky