foto

Claire Brosseau

  • nar. 24.2.1977 (44 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Happily Ever After
2012 If I Were You
2010 Peepers
2008 Dívka a pes (TV film)
Stará známost
Who Is KK Downey?
Ženská msta (TV film)
2007 Odsouzena za vraždu (TV film)
2006 Má první svatba
2004 Geraldine's Fortune
Phil the Alien
2002 Milujte svého zabijáka

TV seriály

2013 Satisfaction (TV seriál)
2006 Bethune (TV seriál)
Business, The (TV seriál)
2003 Petits mythes urbains (TV seriál)

Dokumentární

2012 Alone Up There

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky