foto

Bernard Maigrot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 L'ombre d'un franc-tireur (TV film)
1986 L'étoile (TV film)
Mitridate, rè di Ponto
1982 La Périchole (TV film)
1981 La nonne sanglante (TV film)
La périchole (TV film)
1974 Flocons rouges, Les (TV film)
Tête à tête (TV film)
1973 L'éclatement (TV film)
La boîte (TV film)
Les yeux qui hurlent (TV film)
1972 Liberté surveillée (TV film)

TV seriály

1982 On sort ce soir (TV seriál)
1981 Mon meilleur Noël (TV seriál)
1979 Un comédien lit un auteur (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1972 Midi Trente (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1973 L'éclatement (TV film)

TV seriály

1981 Mon meilleur Noël (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky