foto

Uwe Karpa

  • nar. 18.9.1945 (73 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Da Capo (studentský film)
2012 Der Gründer
2008 Vier Tage Toskana (TV film)
2005 Nachtasyl (TV film)
2002 Edgar Wallace - Das Schloss des Grauens (TV film)
1995 Das Versprechen
1992 Besucher, Der
1991 Polizeiruf 110 - Der Fall Preibisch (TV film)
1990 Die Wirtin, das Biest und andere Liebesspiele (TV film)
Die letzte Nacht zum Fürchten (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Duell (TV film)
Polizeiruf 110 - Zahltag (TV film)
1989 Der Tölpelhans
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Jedni druhých břemena neste
Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Da mach' ich nicht mit, Der (TV film)
1987 Claire Berolina (TV film)
Sansibar oder Der letzte Grund (TV film)
1986 Bärchens Weihnachtsüberraschung (TV film)
1979 Addio, piccola mia
1975 Looping
1969 Staub und Rosen (TV film)
1965 Denk bloß nicht ich heule

TV seriály

2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Bomby na 92. kilometru (S01E01)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
Rita von Falkenhain (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1973 Sedm afér doni Juanity (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace