foto

Cecilia Pillado

  • nar. 1966
    Mendoza, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hmyzáci
Zwei Esel auf Sardinien (TV film)
2012 Der Gründer
Lotta a nečekaná změna (TV film)
2010 Lotta a vysněná cesta (TV film)
Muž ve stínu
2008 Eine kleine Anekdote
2001 Denninger - Der Mann mit den zwei Gesichtern (TV film)
1997 Sin querer

TV seriály

2010 Lotta & … (TV seriál)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2001 Richter Alexander Hold (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace