foto

Miloslav Harvan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1982 Švédská zápalka (TV film)
1981 Drž se rovně, Kačenko (TV film)
Zločin v chalupě (TV film)
1980 Černé světlo (TV film)
1974 Pozdní léto (TV film)
1973 Čekání (TV film)
1972 Štědrý večer pana rady Vacátka (TV film)
1971 Klícka (TV film)
1970 Partie krásného dragouna
Pinocchiova dobrodružství II. (TV film)
Pěnička a Paraplíčko
1968 Konec léta (TV film)
Rekviem za kouzelnou flétnu (TV film)
1967 Pinocchiova dobrodružství (TV film)
1965 Odcházeti s podzimem (TV film)
1964 Drahý zesnulý (TV film)
1963 Modrý autobus (TV film)
1962 Slzy, které svět nevidí (TV film)
1953 Přepadení (studentský film)
1952 Hudba z Marsu (studentský film)

TV seriály

1975 Matka (TV seriál)
Matka naděje (E09)
Neporažení (E08)
Rozcestí (E06)
další epizody (8)
1969 Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
Svědomí (E13)
Špion přijede v sedm (E12)
Hra (E11)
další epizody (8)
1968 Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
Černé rukavice (E05)
Otisky prstů (E04)
Lady Macbeth z Vinohrad (E03)
další epizody (5)
1961 Hrdinové okamžiku (TV seriál)

Dokumentární

1967 Jiří Trnka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky