foto

Aaron Osborne

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Bílá orchidej
Famous
Já, Simon
2017 Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
2016 Keanu - Kočičí gangsterka
2015 Man Down
The DUFF
2014 Cena svobody
Návrat blbýho a blbějšího
This Last Lonely Place
To nejsi Ty
2013 Machři 2
2012 Můj otec je šílenec
The Time Being
Tohle je ráj
2010 Parchanti
2009 Děsnej dupák
2008 Sex Drive
2006 Malí rošťáci
2005 Kiss Kiss Bang Bang
2004 Máš padáka!
2003 Carolina
Parallel Passage
The Big Empty
2002 Mesmerist, The
Midsummer Night's Rave, A
Zabijákem proti své vůli
2001 Jmenuji se Sam
Lip Service
2000 $pent
Fotroviny
Šťastné město
1999 Trippin'
Vyrovnání účtů
Šílená jízda
1998 Bláznivý boss
Feťáci
Karneval duší
Vražedná touha
1997 Vysoká hra
1996 Crossworlds
Nevyhrožuj
Vracejí se... znovu
1995 Stripteaser
1994 Schůzka o půlnoci
Za zavřenými dveřmi
Čejenský bojovník (TV film)
1993 Carnosaur
Dračí oheň
Hříchy vášně
1991 Na hranici smrti

TV seriály

2016 Jean-Claude Van Johnson (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Superstore (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2014 Constantine (TV seriál)
Non Est Asylum (E01)
2010 Za branou (TV seriál)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Konec dobrých dní (E01)
Zpátky do školy (TV seriál)
První zvonění (S01E01)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Kath & Kim (TV seriál)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nezvěstná (S01E04)
Synovy narozeniny (S01E02)
Watching Ellie (TV seriál)
1998 Wind on Water (TV seriál)
1993 Ultraman: The Ultimate Hero (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2007 Šedovlasý pán

Herecká filmografie

Filmy

1993 Dračí oheň

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace