foto

Ernst von Klipstein

  • nar. 3.2.1908
    Posen, Prusko, Německá říše
  • zem. 22.11.1993 (85 let)
    Hamburk, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Männer vom K3 - Ein ganz alltäglicher Fall, Die (TV film)
Tatort - Experiment (TV film)
1982 Mein Sohn, der Minister (TV film)
1979 Revolution in Frankfurt (TV film)
1978 Tatort - Der Mann auf dem Hochsitz (TV film)
1976 Timon von Athen (TV film)
1972 Der Stoff, aus dem die Träume sind
1971 Onkel Wanja - Bilder aus dem Landleben (TV film)
1970 Der Polizeiminister 1759-1820 Joseph Fouché (TV film)
1967 Die Flucht nach Holland (TV film)
1959 Psi, chcete žít věčně? aneb Peklo u Stalingradu
1958 Madeleine und der Legionär
1957 Blondin i fara
1956 Skandal um Dr. Vlimmen
1955 Die Barrings
Zwei blaue Augen
1950 Erzieherin gesucht
1949 Die drei Dorfheiligen
Krach im Hinterhaus
1948 Danke, es geht mir gut
1945 Das alte Lied
Heidesommer
1944 Aufruhr der Herzen
Osud na řece
Sommernächte
Černá ovce
1943 Besatzung Dora
Druhý výstřel
1942 5. Juni, Der
Hochzeit auf dem Bärenhof
Stimme des Herzens
1941 Alarmstufe V
Blutsbrüderschaft
Stuky
Unser kleiner Junge
1940 3 Codonas
1939 Aufruhr in Damaskus
Barmherzige Lüge, Die
Der Gouverneur
Flucht ins Dunkel
Svatojánské ohně

TV seriály

1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Wert des Lebens (S01E18)
1984 Tegtmeier (TV seriál)
1982 Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
1980 Nirgendwo ist Poenichen (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Spannende Geschichten (TV seriál)
1976 Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
1975 Tadellöser & Wolff (TV seriál)
1973 Bauern, Bonzen und Bomben (TV seriál)
1969 Goya (TV seriál)

Dokumentární

1948 Leckerbissen

Divadelní záznam

1953 Die Geishas des Captain Fisby (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky