foto

Alejandro Rae

  • nar. 2.12.1979 (40 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Valley Below, The
Šrám
2013 Elysium
2011 Manžel nebo milenec (TV film)
2009 Smrtící parazit
2008 Ztracená: Pravdivý příběh Delimar (TV film)
2007 Výchovný tábor
2006 Menší zlo (TV film)
Rodina na útěku (TV film)
2005 Dlouhý víkend
Fighting the Odds: The Marilyn Gambrell Story (TV film)
2004 Blade: Trinity
Ill Fated
2003 Nezvratný osud 2
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
Tajný život (TV film)
Zabít je snadné

TV seriály

2014 Klondike (TV seriál)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
The Railroad Job (S02E05)
Viva la Mexico (S02E01)
2011 Blackstone (TV seriál)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
2006 Kyle XY (TV seriál)
This Is Not a Test (S01E05)
2005 Na Západ (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
2003 Jeremiah (TV seriál)
The Mysterious Mister Smith (S02E06)
Hvězdná brána (TV seriál)
Proměna (S06E16)
2002 American Dreams (TV seriál)
Breaking News (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Quality of Life (S01E03)
2001 Smallville (TV seriál)
Podivná dieta (S01E07)
Krajní meze (TV seriál)
Oddíl lvů (S07E18)
2000 2gether: The Series (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky