foto

Alejandro Rae

  • nar. 2.12.1979 (37 let)
    Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Šrám
Valley Below, The
2013 Elysium
2011 Manžel nebo milenec (TV film)
2009 Smrtící parazit
2008 Ztracená: Pravdivý příběh Delimar (TV film)
2007 Výchovný tábor
2006 Menší zlo (TV film)
Rodina na útěku (TV film)
2005 Dlouhý víkend
Fighting the Odds: The Marilyn Gambrell Story (TV film)
2004 Blade: Trinity
Ill Fated
2003 Nezvratný osud 2
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
Tajný život (TV film)
Zabít je snadné

TV seriály

2014 Klondike (TV seriál)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
The Railroad Job (S02E05)
Viva la Mexico (S02E01)
2011 Blackstone (TV seriál)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
2006 Kyle XY (TV seriál)
2005 Na Západ (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Proměna (S06E16)
2002 American Dreams (TV seriál)
Breaking News (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
2gether: The Series (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace