foto

Aram Arami

  • nar. 1992
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Atempause (TV film)
Fakjů pane učiteli 3
Zaun an Zaun (TV film)
2015 Fakjů pane učiteli 2
Noční můra
2013 Fakjů pane učiteli
Unter Verdacht - Türkische Früchtchen (TV film)
2010 Cizinka
Empathie (TV film)
Picco
2009 Jedem das Seine
Sores & Sîrîn

TV seriály

2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace