foto

Kate McGregor-Stewart

  • nar. 4.10.1944 (75 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kouzelný park
2009 Street Dreams
2006 Lemra líná
2003 Škola ro(c)ku
2001 Pavilon žen
The Sleepy Time Gal
1998 Polibek
1997 Suverén
Svatba naruby
1996 Rolničky, kam se podíváš
1995 Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
Safe
1994 Muž stínu
Nový ráj (TV film)
1993 Včera narození
1992 To je můj život
1991 Addamsova rodina
Hlava rodiny
Love, Lies and Murder (TV film)
1988 Strašidelné Vánoce
Vražda Mary Phaganové (TV film)
1987 Critical Condition
Hello Again
Okno z ložnice
The Incredible Ida Early (TV film)
1986 Modré fialky
1983 How to Be a Perfect Person In Just Three Days (TV film)
MysteryDisc: Many Roads to Murder
1982 MysteryDisc: Murder, Anyone?
Sex noci svatojánské
Svět podle Garpa
1981 Tattoo

TV seriály

2020 Adventures in Wonder Park (TV seriál)
2013 Skandál (TV seriál)
Guess Who's Coming to Dinner (S03E02)
A Woman Scorned (S02E20)
2012 Skandál (TV seriál)
Blown Away (S02E09)
All Roads Lead to Fitz (S02E05)
Beltway Unbuckled (S02E04)
další epizody (4)
2007 Médium (TV seriál)
No One to Watch Over Me (S03E19)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Podkladový nátěr (S05E01)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
1994 Something Wilder (TV seriál)
1992 Dinosaurové (TV seriál)
Silná slova (S03E02)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1985 Příběhy z temnot (TV seriál)
Grandma's Last Wish (S01E23)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1977 Best of Families, The (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky