foto

Pavle Vujišič

  • nar. 10.7.1926
    Beograd, Srbija, Jugoslávie
  • zem. 1.10.1988 (62 let)
    Beograd, Srbija, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Od zlata jabuka
1985 Debeli i mršavi
Otec na služební cestě
Uzel
Život je lep
1984 Kamiondžije opet voze
O pokojniku sve najlepše
Rani snijeg u Münchenu
Vojnici
1983 Haló, taxi!
Karađorđeva smrt (TV film)
Medeni mjesec
1982 13. červenec
Daleko nebo
Maratonci trče počasni krug
Miris dunja
Nedeljni ručak
Soumrak
Tak... a jdeme dál!
1981 Berlin kaputt
Gazija
Laf u srcu
Sok od šljiva
Vzpomínáš na Dolly Bell?
Zivot pise romane ali nema ko da ih cita
Šesta brzina
1980 Dunja
Kdo to tam zpívá
Mistři, mistři
Olověná brigáda
Petřin osud
Pozorišna veza
Rebel
Zvláštní léčba
1979 Pekelný ostrov
Poslední dostih
Priko sinjeg mora
Přátelé
1978 Nije nego
Okamžik
Parnjaca (TV film)
Pavilon č. 6
Posljednji podvig diverzanta Oblaka
Tygr
1977 Beštije
Motýlí mrak
Pes, který měl rád vlaky
Štvanice
1976 Hlídač pláže v zimním období
Mater
Návrat odepsaných
Salaš u Malom Ritu
1975 Doktor Mladen
Naivko
Povratak lopova (TV film)
Seljacka buna 1573
1974 Derviš a smrt
Partizani
Potomak (TV film)
1973 Paja i Jare
Paviljon broj VI (TV film)
Razmedja
Sluga (TV film)
Susedi (TV film)
1972 Kavárenská zpěvačka
Mistr a Markétka
Ratnički talenat (TV film)
Tragovi crne devojke
Valter brani Sarajevo
1971 Den delší než rok
Doručak sa đavolom
Makedonskiot del od pekolot
Moja luda glava
Nirnberski epilog (TV film)
Opklada
Černé sémě
Šešir profesora Koste Vujića (TV film)
Žeđ
1970 Bablje leto
Kondori
Lepa parada
Prva ljubav
Ubistvo na svirep i podmukao način i iz niskih pobuda
Žarki
Život je masovna pojava
1969 Až uslyšíš zvony
Bitva na Neretvě
Dogadjaj
Horoskop
Moja strana sveta
V pasti
1968 Bratr doktora Homéra
Příčinu smrti neuvádět
Ram za sliku moje drage
Slunce cizího nebe
1967 Bokseri idu u raj
Bomba v 10,10
Dim
Makedonska krvava svadba
Nemirni
Probuzení krys
1966 Konjuh planinom
Ponedjeljak ili utorak
Sretni umiru dvaput
Vreme ljubavi
1965 Doći i ostati
Funta sa stednje knjizice (TV film)
Glasam za ljubav
Gorki deo reke
Inspektor
Nepřítel
1964 Narodni poslanik
Prométheus z ostrova Viševice
Pánská jízda
Svanuce
Vrtlog
1963 Desant na Drvar
Dvostruki obruc
1962 Divné děvče
Mačak pod šljemom
Prvi
Step
Zvižduk u osam
1961 Ne diraj u sreću
Nema malih bogova
Parče plavog neba
Velika turneja
1960 Bolje je umeti
Drug predsednik centarfor
Kapetan Lesi
Kota 905
1959 Osmé dveře
Pevnost Mamula
Sam
1958 Pogon B
Rafal u nebo
Te noći
Tri koraka u prazno
Četiri kilometra na sat
1957 V sobotu večer
Zenica
1956 Pátrání
1955 Solaja
1953 Ciganka
Nevěra
1950 Govori Moskva
Čudotvorni mač

TV seriály

1984 Kako se kalio narod Gornjeg Jaukovca (TV seriál)
1983 Kamiondžije 2 (TV seriál)
Mrtvi se ne vraćaju (TV seriál)
1982 Pop Ćira i pop Spira (TV seriál)
Priče iz radionice (TV seriál)
1980 Tren (TV seriál)
Vojnici (TV seriál)
1976 Morava 76 (TV seriál)
Porobdžije (TV seriál)
Povratak otpisanih (TV seriál)
Više od igre (TV seriál)
1975 Pesma (TV seriál)
Salaš u Malom Ritu (TV seriál)
Đavolje merdevine (TV seriál)
1974 Kapelski kresovi (TV seriál)
Otpisani (TV seriál)
Partizani (TV seriál)
1973 Naše priredbe (TV seriál)
1972 Kamiondžije (TV seriál)
1968 Naše priredbe (TV seriál)
1966 Letovi koji se pamte (TV seriál)
1959 Servisna stanica (TV seriál)