foto

Günter Wolf

  • nar. 19.8.1930 (90 let)
    Drážďany, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Der Gründer
1988 Der Aufstand der Fischer von St. Barbara (TV film)
Vater gesucht (TV film)
1987 Gold für den König (TV film)
Hraběnka Coselová (TV film)
Zwei leere Stühle (TV film)
1986 Die Herausforderung (TV film)
Ernst Thälmann (TV film)
Přízrak v křoví (TV film)
1984 Lebenszeichen (TV film)
1983 Berühmte Ärzte der Charité: Die dunklen Jahre (TV film)
Die Zaubergräte
Vilka se zahradou (TV film)
Zákaz adopce (TV film)
1982 Konzert, Das (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Rettungsschwimmer (TV film)
Steckbrieflich gesucht (TV film)
1981 Das Obdach (TV film)
Polizeiruf 110 - Nerze (TV film)
Příběh ze života Roberta Kocha (TV film)
1980 Kunstraub (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Entdeckung (TV film)
Polizeiruf 110 - Zeuge gesucht (TV film)
1979 Das Komplott (TV film)
Karlchen, durchhalten (TV film)
Polizeiruf 110 - Heidemarie Göbel (TV film)
Polizeiruf 110 - Herbstzeit (TV film)
Polizeiruf 110 - Walzerbahn (TV film)
1978 Die Leute aus dem Roten Ross (TV film)
Fleur Lafontaine
Hilfe, ich bin ein Kind (TV film)
Monique, mein heißer Schoß
Rotschlipse (TV film)
Wie soll sich eine Frau entscheiden? (TV film)
1977 Julie odvedle (TV film)
Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1976 Beethoven - všední dny jednoho života
Stůl a lože (TV film)
1975 Fernsehpitaval - Zum Beispiel Flick (TV film)
Looping
Mořská panna (TV film)
Steckbrief eines Unerwünschten (TV film)
Suse, liebe Suse
Unser neuer Mann (TV film)
1974 Der verspielte Scheidungsgrund (TV film)
Polizeiruf 110 - Kein Paradies für Elstern (TV film)
Rákosí (TV film)
Wolz
1973 Das unsichtbare Visier - Das Wasserschloß (TV film)
Polizeiruf 110 - Vorbestraft (TV film)
Reife Kirschen
1972 Fernsehpitaval - Der Fall des Prinzen von Arenberg (TV film)
Laut und leise ist die Liebe
Polizeiruf 110 - Minuten zu spät (TV film)
Polizeiruf 110 - Verbrannte Spur (TV film)
Velká cesta Agáty Schweigertové (TV film)
1971 Liebeserklärung an G.T.
Mein lieber Robinson
Unerwarteter Besuch (TV film)
Verwandte und Bekannte (TV film)
Überlistete König, Der (TV film)
1970 Der Prozess um den gestohlenen Knoblauch
Slawas bester Freund (TV film)
1969 Die Verschwörung (TV film)
Čas žít
1968 Die Toten bleiben jung
Die entführte Braut (TV film)
Heroin
Tage im Januar (TV film)
1967 Die Fahne von Kriwoj Rog
Unterm Wind der Jahre ... (TV film)
Wendeleit ist wieder da (TV film)
Zielansprache (TV film)
1966 Fernsehpitaval - Der Skandal um Herrn Leberecht von Kotze (TV film)
Kein Platz für Gereke (TV film)
1965 Die Allerschönste (TV film)
Die besten Jahre
Kindertheater - vyp.
Manana, Manana (TV film)
1964 Drei Kriege - 2. Teil: Hinter den Fronten (TV film)
Eine amerikanische Hochzeit (TV film)
Engel im Fegefeuer
1958 Dobrodružství v Bamsdorfu
1957 Stopa vede do tmy

TV seriály

1998 Die Anrheiner (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1987 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Unter einem Dach (E118)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein sympathischer junger Mann (E70)
1978 Kapitoly ze života Karla Marxe a Bedřicha Engelse (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1974 Aber Vati! (TV seriál)
1973 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wunder dauern etwas länger (E28)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Assad (TV seriál)
1969 Aufregende Jahre (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
Tajné komando Bumerang (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

1980 Nachtasyl (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky