foto

John Cacavas

  • nar. 13.8.1930
    Aberdeen, Jižní Dakota, USA
  • zem. 28.1.2014 (83 let)
    Beverly Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Dokonalá vražda, dokonalé město (TV film)
1993 Return of Ironside, The (TV film)
1990 Kojak: Nikdo není tak slepý (TV film)
Murder in Paradise (TV film)
1989 Margaret Bourke-White (TV film)
1988 Tucet špinavců IV: Osudná mise (TV film)
1987 L. A. policie (TV film)
Tucet špinavců III: Smrtelná mise (TV film)
1986 Time to Triumph, A (TV film)
1985 Death in California, A (TV film)
Dáma v modrém (TV film)
Jenny's War (TV film)
Murder: By Reason of Insanity (TV film)
1984 Her Life as a Man (TV film)
Hra s ohněm
Jessie (TV film)
1983 Mortuary
Still the Beaver (TV film)
Women of San Quentin (TV film)
1982 Cry for the Strangers (TV film)
Executioner's Song, The (TV film)
1981 California Gold Rush (TV film)
Child Bride of Short Creek (TV film)
Gangster Wars
Hellinger's Law (TV film)
No Place to Hide (TV film)
Separate Ways
1980 Hangár 18
Špionem na pár dní (TV film)
1978 Doctors' Private Lives (TV film)
Human Feelings (TV film)
Superdome (TV film)
Time Machine, The (TV film)
1977 Letiště '77
Murder at the World Series (TV film)
Relentless (TV film)
SST: Death Flight (TV film)
1975 Friendly Persuasion (TV film)
1974 Elevator, The (TV film)
Letiště 1975
1973 Blade
Linda (TV film)
She Cried Murder (TV film)
The Satanic Rites of Dracula
1972 Expres hrůzy

TV seriály

1991 Columbo (TV seriál)
Vražda škodí zdraví (S10E02)
1989 Confessional (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Velké podvody (S08E04)
Columbo jde pod gilotinu (S08E01)
1988 Dirty Dozen: The Series (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Four Seasons, The (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 For Love and Honor (TV seriál)
1982 Ripley's Believe It or Not! (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
Eischied (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Working Stiffs (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Kate McShane (TV seriál)
1974 Amy Prentiss (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace