foto

John Cacavas

  • nar. 13.8.1930
    Aberdeen, Jižní Dakota, USA
  • zem. 28.1.2014 (83 let)
    Beverly Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Dokonalá vražda, dokonalé město (TV film)
1993 Return of Ironside, The (TV film)
1990 Kojak: Nikdo není tak slepý (TV film)
Murder in Paradise (TV film)
1989 Margarita Bourke Whiteová (TV film)
1988 Tucet špinavců IV: Osudná mise (TV film)
1987 L. A. policie (TV film)
Tucet špinavců III: Smrtelná mise (TV film)
1986 Time to Triumph, A (TV film)
1985 Death in California, A (TV film)
Dáma v modrém (TV film)
Jenny's War (TV film)
Murder: By Reason of Insanity (TV film)
1984 Her Life as a Man (TV film)
Hra s ohněm
Jessie (TV film)
1983 Mortuary
Still the Beaver (TV film)
Women of San Quentin (TV film)
1982 Cry for the Strangers (TV film)
The Executioner's Song (TV film)
1981 California Gold Rush (TV film)
Child Bride of Short Creek (TV film)
Gangster Wars
Hellinger's Law (TV film)
No Place to Hide (TV film)
Separate Ways
1980 Hangár 18
Špionem na pár dní (TV film)
1978 Doctors' Private Lives (TV film)
Human Feelings (TV film)
Superdome (TV film)
Time Machine, The (TV film)
1977 Letiště '77
Murder at the World Series (TV film)
Relentless (TV film)
SST: Death Flight (TV film)
1975 Friendly Persuasion (TV film)
1974 Elevator, The (TV film)
Letiště 1975
1973 Blade
Linda (TV film)
She Cried Murder (TV film)
The Satanic Rites of Dracula
1972 Expres hrůzy

TV seriály

1991 Columbo (TV seriál)
Vražda škodí zdraví (S10E02)
1989 Confessional (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Velké podvody (S08E04)
Columbo jde pod gilotinu (S08E01)
1988 Tucet špinavců (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Four Seasons, The (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 For Love and Honor (TV seriál)
1982 Ripley's Believe It or Not! (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
For Old Times Sake (S12E13)
1979 240-Robert (TV seriál)
Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
Eischied (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Working Stiffs (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
The Year of the Horse (S11E21)
A Very Personal Matter (S11E19)
The Execution File (S11E18)
další epizody (6)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Nový šéf (S05E22)
60 mil do pekla (S05E21)
Fotografie zhotovil Joe Paxton (S05E20)
další epizody (10)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Number One With a Bullet, Pt. 1 (S11E12)
Why Won't Linda Die? (S11E10)
The Pagoda Factor (S11E08)
další epizody (12)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Zabil bych právníka své ženy (S05E12)
Případ není evidován (S05E11)
Léto v 69., 2. část (S05E10)
další epizody (23)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Tsunami (S10E10)
Shake Hands With the Man On the Moon (S10E07)
The Ninth Step (S10E06)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
A Thing of the Past (S01E04)
Kojak (TV seriál)
Znovu mrtvý (S04E14)
Už není kam jít (S04E13)
Černý otrapa (S04E12)
další epizody (23)
1975 Kate McShane (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Byl krutý mráz, plál hvězdy jas (S03E15)
Dům modlitby, doupě lupičů (S03E14)
Záruka vrácených peněz (S03E13)
další epizody (25)
1974 Amy Prentiss (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Smolař všechno schytá (S02E15)
Zrada (S02E14)
Ruku na srdce a přísahej (S02E13)
další epizody (28)
1973 Kojak (TV seriál)
Společenství strachu (S01E09)
Zlověstná neděle (S01E08)
Úplatkář (S01E07)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky