foto

Little JJ

  • nar. 31.10.1990 (28 let)
    Little Rock, Arkansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Workout Room
2015 Brotherly Love
2011 And They're Off
2009 Leváci
2006 Crossover
2005 Salon krásy
Tvoje, moje a naše

TV seriály

2013 Zločin (TV seriál)
Eminent Domain (S03E06)
Scared and Running (S03E05)
Head Shots (S03E04)
další epizody (5)
2012 The Rickey Smiley Show (TV seriál)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
Super Hero Squad Show, The (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Just Jordan (TV seriál)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)

Hudební videoklipy

2007 Sean Kingston - Beautiful Girls (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2001 Access Granted (TV pořad)
1994 All That (TV pořad)
1992 BET's Comicview (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace