foto

Rudolf Schündler

  • nar. 17.4.1906
    Lipsko, Německá říše
  • zem. 12.12.1988 (82 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Hrozná holka
1987 Unsichtbare, Der
1983 Das Gesicht auf der Wand (TV film)
Das Traumschiff - Damenbesuch/Karl und Anna/Liebe durch zwei (TV film)
Martin Luther (TV film)
Sandmann, Der (TV film)
1982 Capriccio Infernale (TV film)
Flucht aus Pommern (TV film)
Místo činu - Neviditelný protivník (TV film)
Treffpunkt Airport (TV film)
1981 Schützling, Der (TV film)
Sternensommer (TV film)
1980 Unter Verschluß (TV film)
1979 Aktion Abendsonne (TV film)
Baldauf (TV film)
Wo die Liebe hinfällt (TV film)
Wunder einer Nacht (TV film)
1978 Das Ende einer Karriere (TV film)
Großstadt-Minaturen: Geschichten zwischen Kiez und Ku'damm (TV film)
Krásný gigolo, ubohý gigolo
Mann im Schilf, Der
Ängste des Dr. Schenk, Die (TV film)
1977 Achsensprung (TV film)
Americký přítel
Fairy (TV film)
Heinrich Zille (TV film)
Skupinový portrét s dámou
Suspiria
Vertreibung aus dem Paradies, Die
Štěstí nepadá z nebe
1976 Anita Drogemöller und die Ruhe an der Ruhr
Erinnerungen an die Leidenschaft (TV film)
Tatort - ... und dann ist Zahltag (TV film)
V běhu času
1975 Es fängt ganz harmlos an (TV film)
Jedermanns Weihnachtsbaum (TV film)
1973 Die Zwillinge vom Immenhof
1972 Oscar Wilde (TV film)
Tatort - Kressin und der Mann mit dem gelben Koffer (TV film)
Täter auf der Spur - Ohne Kranz und Blumen, Dem (TV film)
Täter auf der Spur - Tod in der Maske, Der (TV film)
1971 Die Lümmel von der ersten Bank – 6. Teil: Morgen fällt die Schule aus
Morgen fällt die Schule aus - Die Lümmel von der ersten Bank, VI. Teil
1970 Kudammgeschichten (TV film)
Wir hau’n die Pauker in die Pfanne – Die Lümmel von der ersten Bank – 5. Teil
1969 Es lebe der Tod (TV film)
Klassenkeile
Pepe, der Paukerschreck - Die Lümmel von der ersten Bank, III. Teil
Täter auf der Spur - Familienärger, Dem (TV film)
Vom Teufel geholt (TV film)
1968 Täter auf der Spur - Schrott, Dem (TV film)
1967 Brückenallee Nr. 3 (TV film)
Hulla di Bulla (TV film)
1965 Tante Frieda - Neue Lausbubengeschichten
1954 Daniel ist mein Feind (TV film)
1953 Ehe für eine Nacht
Heute nacht passiert's
Käpt'n Bay-Bay
Letzte Walzer, Der
Maske in Blau
1952 Der Komödienstadel - Der weißblaue Löwe
Dům života
In München steht ein Hofbräuhaus
Wir tanzen auf dem Regenbogen
1951 Augen der Liebe
Das späte Mädchen
Die Dame in Schwarz
1950 Die Sterne lügen nicht
Königskinder
Küssen ist keine Sünd
Liebe auf Eis
Nacht im Separee, Eine
Sensation im Savoy
Theodor im Fußballtor, Der
Vier Treppen rechts
Wer bist du, den ich liebe?
1949 Ich mach dich glücklich
Nichts als Zufälle
Tor zum Paradies, Das
Tromba
1948 Der Herr vom andern Stern
1945 Das Mädchen Juanita
Der Fall Molander
Zářící stíny
1944 Die Hochstaplerin
Ein schöner Tag
Ich habe von dir geträumt
Černá ovce
1943 Ein Mann mit Grundsätzen?
Ewige Klang, Der
Kollege kommt gleich
Liebespremiere
Walzer mit dir, Ein
Zirkus Renz
1942 Das große Spiel
Fronttheater
Mit den Augen einer Frau
Sein Sohn
1941 ...reitet für Deutschland
Alarm
Immer nur-Du!
Sechs Tage Heimaturlaub
Švédský slavíček
1940 Achtung! Feind hört mit!
Golowin jde městem
Herz ohne Heimat
Má dcera to nedělá
Pán v domě
Tip auf Amalia
Verliebtes Abenteuer
Weißer Flieder
Šaty dělají člověka
1939 Alarm auf Station III
Der grüne Kaiser
Die Frau ohne Vergangenheit
Ich verweigere die Aussage
Kitty und die Weltkonferenz
Paradies der Junggesellen
Robert und Bertram
Sláva! Já jsem táta!
Stammbaum des Dr. Pistorius, Der
V těžkém podezření
Zlatá maska
1938 Am seidenen Faden
Dreizehn Mann und eine Kanone
Ich sehe hell... ich sehe dunkel
Když hvězdy svítí
Napoleon ist an allem schuld
Scheidungsreise
Zlaté srdce lékařky
1937 Das Schweigen im Walde
Gewitterflug zu Claudia
Heiratsinstitut Ida & Co
V tajném poslání
1936 Intermezzo
Moskva - Šanghaj
Romanze
Savoy-Hotel č. 217
1935 Das Mädchen Johanna
Hundert Tage
1933 Závěť doktora Mabuse
1932 Annemarie, die Braut der Kompanie
1930 Nur am Rhein ...

TV seriály

1983 Engel auf Rädern (TV seriál)
1979 Das verbotene Spiel (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
Jan Kryštof (TV seriál)
Unternehmen Rentnerkommune (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Ein Fall für Stein (TV seriál)
1975 Hoftheater (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Emil i Lönneberga (TV seriál)
När Emil for till marknaden (E04)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Divadelní záznam

1966 Der Komödienstadel - Die Mieterhöhung (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky