foto

Liane Curtis

  • nar. 11.7.1965 (53 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Liane A. Curtis se narodila do rodiny s dlouhou uměleckou tradicí. Navštěvovala místní Waldorfskou školu a nemá odborné vzdělání. Celý život ztvárňuje vedlejší postavy v převážně „béčkových“ filmech a epizodní role v nejrůznějších televizních seriálech. Herecky nejaktivnější byla v osmdesátých letech, veřejnosti je tak známá hlavně díky svým mladickým rolím. Do paměti diváků se navždy zapsala jako vesnická dívka Megan v dnes již kultovních Critters 2 (1988) nebo hlavní rolí dívky posednuté ďáblem v komedii Girlfriend from Hell (1990), která je však u nás prakticky neznámá.

Jeníček "VENEDJAR" Noname

Herecká filmografie

Filmy

2016 Terror Tales
2015 Body High
2014 Salt Liquor Lime
2012 Angel Falls in Love
2003 The Failures
1998 Soundman
1995 Trial by Fire (TV film)
1994 Erotique
1993 Benny a Joon
1992 Reportérka (TV film)
Smyslná orchidej 2
1991 Cesta života: Příběh Jill Irelandové (TV film)
Dospívání v Queens
Rock 'n' Roll High School Forever
1990 Girlfriend from Hell
Kojak: Nikdo není tak slepý (TV film)
1988 Critters 2
1987 Brácha
1985 Hard Choices
1984 Bratr z jiné planety
Sixteen Candles
1983 Miláčku, jsi to ty?

TV seriály

2008 Zákon gangu (TV seriál)
Vyrovnání účtů (S01E05)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Běsnění (S07E22)
Srdce na pravém místě (S07E21)
1994 Phantom 2040 (TV seriál)
1992 Room for Two (TV seriál)
1990 WIOU (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Bad Influence (S01E07)
The Bronx Zoo (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Ženatý... bez závazků (S01E07)
1985 The Best Times (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace