foto

Debbie Pollack

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Clemency
2008 Patologie
1993 Nepravdivý příběh (TV film)
1984 Sixteen Candles

TV seriály

2016 Casual (TV seriál)
Bicycle Thieves (S02E05)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Vetřelci v domě (S01E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Halucinace (S06E19)
2007 Pohotovost (TV seriál)
Rozdílné názory (S13E13)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Noční blues (S01E19)
1987 Hooperman (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace