foto

Danny Chang

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Malý dráček
2008 Heiðin
Měsíční medvídek a jeho kamarádi
2006 Králíček Felix a stroj času
2005 Králiček Felix
2001 A Day Out
1996 Famous Fred
1992 Sid the Sexist

TV seriály

2007 Měsíční medvídek (TV seriál)
2004 The Nimbols (TV seriál)
2002 Dopisy od Felixe (TV seriál)
2000 Nick a Perry (TV seriál)
1997 Tiger Bay (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)

Dokumentární

1994 Time Team - Dobové vykopávky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace