foto

Dermot Magennis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Uuups! Noe zdrhnul…
2014 The Light of Day

TV seriály

2014 Ripper Street (TV seriál)
Whitechapel Terminus (S03E01)
2007 Trouble in Paradise (TV seriál)
2006 Galactik Football (TV seriál)

Dokumentární

2012 Záchrana Titanicu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace