foto

Laura Cepeda

  • nar. 24.1.1953 (66 let)
    Monterrey, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Everly
2008 Rivales
Záminky
2006 53 zimních dní
Blízký východ
2003 Grimm
2002 Hills Like White Elephants
2000 Nosotras
1997 Náufragos
1996 Mirada líquida
1995 Niño invisible, El
1990 V dobrém i zlém
1988 Bâton Rouge
No hagas planes con Marga
1987 Dům Bernardy Alby
1986 La jeune fille et l'enfer
1985 Caso cerrado
1984 El balcón abierto
1983 Černá roucha
1982 Buscando a Perico
La casa de Bernarda Alba
Sonata de estío (TV film)
1981 Apaga... y vámonos
1980 Jalea real
Kargus
1979 Aquella casa en las afueras
F.E.N.
Louka

TV seriály

2014 Cuéntame un cuento (TV seriál)
2011 Sofía (TV seriál)
Ángel o demonio (TV seriál)
2009 El porvenir es largo (TV seriál)
2006 Simuladores, Los (TV seriál)
2005 7 días al desnudo (TV seriál)
2001 Verdad de Laura, La (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
1996 Querido maestro (TV seriál)
1995 Pepa y Pepe (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1992 Crónicas del mal (TV seriál)
1990 Cajón desastre (TV seriál)
1988 Hemingway (TV seriál)
L'Ivresse de la métamorphose (TV seriál)
Olivar de Atocha, El (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1985 Aeroporto internazionale (TV seriál)
1982 Ramón y Cajal (TV seriál)
1981 Gozos y las sombras, Los (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
Les chevaux du soleil (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 IV premios Goya (TV pořad)
1989 III premios Goya (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace