foto

Lewis Carroll

  • nar. 27.1.1832
    Daresbury, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.1.1898 (65 let)
    Guilford, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem - kniha
2015 Lovení Snárka - kniha
2011 Alice's Adventures in Wonderland (TV film) - kniha
2010 Alenka v říši divů - kniha
Alice: A Fairy Love Tale - kniha
Malice in Lalaland - kniha
2003 Chasing Alice (TV film) - kniha
1999 Alenka v říši divů (TV film) - kniha
1998 Alenka v zemi za zrcadlem (TV film) - kniha
1988 Něco z Alenky - kniha
1987 Alice a čarovné zrcadlo (TV film) - kniha
Lovení Snárka - kniha
1985 Alenka v říši divů (TV film) - kniha
1983 Alenka v říši divů (TV film) - kniha
1982 Alenka v zemi za zrcadlem - kniha
1981 Alenka v říši divů - kniha
Alice in Wonderland (TV film) - kniha
1976 Alice in Wonderland: An X-Rated Musical Fantasy - kniha
1972 Alice's Adventures in Wonderland - kniha
1970 Alice au pays des merveilles (TV film) - kniha
1969 Alice in Acidland - kniha
1966 Alice Through the Looking Glass (TV film) - kniha
Alice in Wonderland - kniha
Alice of Wonderland in Paris - kniha
1960 Alice Through the Looking Box (TV film) - kniha
1951 Alenka v říši divů - kniha
1933 Alice in Wonderland - kniha
1924 Alice in Dreamland - kniha
1910 Alice's Adventures in Wonderland - kniha
1903 Alice in Wonderland - kniha

TV seriály

2013 The Dumping Ground (TV seriál) - kniha

Dokumentární

2006 What the Bleep!?: Down the Rabbit Hole - kniha

Scenáristická filmografie

TV seriály

1969 Les cent livres des hommes (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace