foto

Barbara Walters

  • nar. 25.9.1929 (89 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vice - a.z.
2009 The 36th Annual Daytime Emmy Awards
2004 Cristina: El 15 aniversario (TV film)
2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1994 ABC's 40th Anniversary (TV film)

TV seriály

2012 Nashville (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2018 Fahrenheit 11/9
2017 The Fabulous Allan Carr - a.z.
Trump: An American Dream (TV seriál) - a.z.
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace