foto

Aubrey Dollar

  • nar. 23.9.1980 (38 let)
    Raleigh, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Again
2013 Svatba na oko
2012 Dívka na útěku
Happy Valley (TV film)
2006 Nežádej svůj poslední tanec 2
Podsvětí
2005 Backseat
Prime
2004 Bobbing for Apples
2002 Dokonalá
V pasti (TV film)
2001 Amy a Isabela (TV film)
2000 Students vs. School Violence (TV film)
1996 Přiznání milenky (TV film)
1995 Other Voices, Other Rooms
Těžké váhy
Vražedný úmysl (TV film)
1992 Kukuřičné děti 2: Poslední oběť

TV seriály

2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Sympathy for the Devil (E13)
Homecoming (E12)
The Hand-Off (E11)
další epizody (13)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
Tráva (TV seriál)
Přes práh (S08E10)
Mladé stromky (S08E09)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Nepřítel (S01E08)
Dobrá manželka (TV seriál)
Dva týdny života (S02E21)
2009 Cupid (TV seriál)
2007 Profesionálky (TV seriál)
2006 Point Pleasant (TV seriál)
Let the War Commence (E13)
Mother's Day (E12)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Missing (E11)
Hell Hath No Fury Like a Woman Choked (E10)
Waking the Dead (E09)
další epizody (11)
2000 Dawsonův svět (TV seriál)
Kiss Kiss Bang Bang (S04E09)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Home Movies (S03E04)
None of the Above (S03E03)
Homecoming (S03E02)
další epizody (4)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

TV pořady

2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace