foto

Niels Thastum

  • nar. 12.3.1973 (45 let)
    Silkeborg, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Borg/McEnroe
2016 Pokrevní bratrství
2014 Když zvířata sní
The Girl and the Dogs
2013 4Reality
Belinda Beautiful
2010 Albertova zima

TV seriály

2017 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2015 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)

Dokumentární

2014 V kožešině
2013 Suitable
2012 Dans for mig
2011 Au Pair

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace