foto

Eve

  • nar. 10.11.1978 (42 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jack Boyz
2016 Holičství 3: Nový sestřih
2015 S tímto prstenem (TV film)
2013 Likvidátoři
2012 All Wifed Out
2010 4.3.2.1
2009 Vyfič!
2008 Temné vzpomínky
2004 Holičství 2
The Cookout
The Woodsman
2003 Charlieho andílci: Na plný pecky
2002 Holičství

TV seriály

2018 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Seventy-Four (S04E10)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
2012 Whitney (TV seriál)
Something Old, Something New (S01E21)
2011 Single Ladies (TV seriál)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Vlasografie (S01E11)
2003 Eve (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Second Chances (S04E11)

Dokumentární

2021 Framing Britney Spears (TV film) - a.z.
2016 Gwen Stefani: This Is What The Truth Feels Like Tour (koncert)
2010 Music
2009 Good Hair
2008 Hotel Gramercy Park
Život a hudba Lee "Scratche" Perryho
2004 Female American Rap Stars
Missy 'Misdemeanor' Elliott: The E! True Hollywood Story (TV film)
2003 Scarface: Origins of a Hip Hop Classic
2002 Hip-Hop VIPs

Hudební videoklipy

2011 Timati feat. Eve - Money in the Bank (hudební videoklip)
2008 Ne-Yo feat. Jamie Foxx, Fabolous - She Got Her Own (hudební videoklip)
2004 Gwen Stefani feat. Eve - Rich Girl (hudební videoklip)
2001 Eve feat. Gwen Stefani - Let Me Blow Ya Mind (hudební videoklip)
Missy 'Misdemeanor' Elliott: Hits of Miss E... The Videos, Volume 1 (hudební videoklip)
2000 Amil feat. Beyoncé - I Got That (hudební videoklip)
1998 DMX - Ruff Ryders' Anthem (hudební videoklip)
DMX feat. Faith Evans - How's It Goin' Down (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Grammy Awards 2018 (TV pořad)
2013 The Getaway (TV pořad)
2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
2007 MTV Video Music Awards 2007 (TV pořad)
What Perez Sez (TV pořad)
2006 Život Dudesonů (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 The Teen Choice Awards 2001 (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky