foto

Diane Farr

  • nar. 7.9.1969 (48 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se 7. září 1969 na Manhattanu v New Yorku. Má v sobě trochu irského a trochu italského původu. Už ve 12-ti letech dělala modelku. Studovala v New Yorku na Stony Brook University, kde si jako hlavní obor vybrala divadlo. Poté požádala o stipendium na prestižní divadelní program na Loughborough University v Anglii. Nakonec promovala společně na obou univerzitách.

Je nadějnou autorkou, její první kniha vyšla na Valentýn v roce 2001 a jmenovala se "The Girl Code: The Secret Language of Single Women (On Dating, Sex, Shopping and Honor Among Girlfriends)". Kromě toho psala i pro časopisy Jane, Esquire, Glamour nebo Self. Je pravidelnou autorkou článků v měsíčnících Cosmopolitan, Soma a Gear.

Dříve byla katoličkou, nyní se hlásí k ateismu. 26. června 2006 se provdala za výkonného manažera Seung Yong Chunga. V roce 2007 se jim narodilo první dítě, které se jmenuje Beckett Mancuso a v roce 2008 porodila dvojčata Sawyer Lucia a Coco Trinity. Pro úplnost má bratra Billyho, který je hercem a režisérem žijícím v L.A.

Předtím než se dostala ke své herecké kariéře, tak pracovala v několika Newyorských restauracích jako servírka. Poté se začala objevovat v malých rolích, například v LOVELINE, ARLISS nebo KRIMINÁLKA LAS VEGAS. Další už o něco výraznější role ztvárnila v seriálech LIKE FAMILY a 21. OKRSEK. Dostala nabídku, aby si zahrála v seriálu ZACHRAŇ MĚ. Přes tento seriál se dostala ke své zatím nejvýraznější roli. Hraje agentku FBI Megan Reeves v kriminálce NUMB3RS.

V tomto seriálu odehrála čtyři sezóny, ale potom odešla k seriálu CALIFORNICATION, kde si zahrála jednu z hlavních postav druhé série. V roce 2010 se má představit ve dvou velmi populárních seriálech současnosti. Zahrála si epizodní roličku v ZOUFALÝCH MANŽELKÁCH. A také by se měla ukázat v sedmé řadě CHIRURGŮ, kde by si měla zahrát pacienta s Huntingtonovou chorobou, který bude pod péčí hlavní hvězdy seriálu Ellen Pompeo.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 Almost Broadway
Palm Swings
2016 American Romance
12 Feet Deep
2015 Road Hard
2014 Divide & Conquer (TV film)
WildLike
2012 Cherry
2011 Carrier, The
Council of Dads, The (TV film)
Srážka planet (TV film)
2007 Third Nail, The
2002 Hourly Rates
Oheň (TV film)
2000 David Cassidy Story, The (TV film)
Flooding
Pátá oběť (TV film)
1999 Bingo
Little Indiscretions
1998 Divorced White Male

TV seriály

2017 Chance (TV seriál)
The Coping Mechanism (S02E04)
A Very Special Onion (S02E02)
2016 Chance (TV seriál)
The Unflinching Spark (S01E06)
The Summer of Love (S01E01)
2015 Stitchers (TV seriál)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Larryho manželka (S05E03)
Private Practice (TV seriál)
In Which We Say Goodbye (S06E13)
Full Release (S06E12)
2012 Private Practice (TV seriál)
I'm Fine (S06E09)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Kousnutí z lásky (S10E06)
2010 Změna je život (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Ďábelský škrtič z Wisteria Lane (S06E20)
2009 Californication (TV seriál)
Mia culpa (S03E12)
Příchody a odchody (S03E11)
Byt (S03E08)
další epizody (9)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Když se hroutí světy (S04E18)
Atomové číslo 33 (S04E16)
Poslední hra (S04E15)
další epizody (6)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Čínská krabička (S04E10)
Komiks (S04E09)
Zákaz (S04E08)
další epizody (18)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Vražedný chat (S03E11)
Projekt Brutus (S03E10)
Ochrana přírody (S03E09)
další epizody (24)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Spáleniště (S02E11)
Spor o kosti (S02E10)
Jed (S02E09)
další epizody (11)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
2003 Like Family (TV seriál)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kočičinec (S02E20)
2001 21. okrsek (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
1996 Loveline (TV seriál)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace