foto

Diane Fletcher

  • nar. 17.4.1944 (75 let)
    Derby, Derbyshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 A.I. Umělá inteligence
1997 It's Good to Talk
1993 Red Hot
Secret Rapture, The
1991 A Murder of Quality (TV film)
1987 Unusual Ground Floor Conversion
1975 Autobiografie princezny
Leaving Lily
1974 Whose Child Am I?
1971 Macbeth

TV seriály

2014 Endeavour (TV seriál)
Nokturno (S02E02)
2013 Breathless (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1999 Aristocrats (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt vandráka (S03E01)
1996 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda na golfovém hřišti (S06E03)
1995 Konečný tah (TV seriál)
1993 Hrát králem (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1988 Gentleman's Club, A (TV seriál)
1984 Fairly Secret Army (TV seriál)
1983 Irish R.M., The (TV seriál)
1981 Roger Doesn't Live Here Anymore (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1970 Spoils of Poynton, The (TV seriál)
1969 Elusive Pimpernel, The (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1999 Making of 'Aristocrats', The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace