foto

Regina Lund

  • nar. 17.7.1967 (53 let)
    Vaasa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 One Last Game
2010 Drahá Alice
Klára
2009 Jenny ger igen
2008 Gud, lukt och henne
2006 Göta Kanal 2 - kanalkampen
2004 Kärlekens språk
2001 Farligt förflutet
2000 Hassel - Förgörarna
Livet är en schlager
1999 Nya lögner (TV film)
Sjön
1998 Ivar Kreuger (TV film)
Teater
1996 Harry och Sonja
Lögn
1995 Buljong
1993 Pariserhjulet

TV seriály

2020 Gabriel Klint (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (4)
2019 Gösta (TV seriál)
The End (E12)
Inneskorna (E11)
52 år, nej tack (E10)
další epizody (6)
2018 Patchworková rodina (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (7)
2009 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Schwarzer Engel (E06)
2006 Isabella (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Luftslottet (S01E10)
2003 Solisterna (TV seriál)
1998 Aspiranterna (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1995 Sjukan (TV seriál)
1994 Fallet Paragon (TV seriál)
1992 Kvällspressen (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)
1986 Studierektorns sista strid (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky